Bazos.sk - Inzercia, inzeráty
... bazár pre každého
Čo: PSČ (miesto): Okolie: km Cena od: - do:
Hlavná stránka > Stroje > Motory > Inzerát č. 169280884

Elektromotor DC

- [12.9. 2024]
Zmazať/ Upraviť/ Topovať




Zostal mi s nedokonceneho projektu -je novy ,povodna cena okolo 130eur .Po dohode doveziem do 30km. Základné parametre:
Tento bezkartáčový motokárový motor je výkonný a efektívny. Vstupné napätie: 48V DC, Výstupný výkon: 2000W, Menovitý prúd: 34A, Menovité otáčky: 4300 RPM, Maximálna rýchlosť: 5400 RPM, Reťazové koleso: T8F-11T, Maximálny prúd: 42A. Balenie obsahuje: 1 x bezkefkový jednosmerný motor, 1 x ovládač, 2 x plynová rukoväť, 1 x viacúčelový kľúč, 1 x kľúč v tvare L, 1 x sada skrutiek, 1 x kľúč zapaľovania..

2000W bezkomutátorový motor: Jednosmerný elektrický motokárový bezkomutátorový motor využíva 100% medené jadro pre nízku hlučnosť a vynikajúci výkon pri regulácii rýchlosti. Vysoko presný rotor obsahuje high-tech komponenty, čistý povrch pre odolnosť voči vode a vysokú efektivitu práce. Pripravte sa na to, že necháte súťaž v prachu.

Pevná hliníková konštrukcia: Súprava elektrického bezkomutátorového jednosmerného motora obsahuje plášť z hliníkovej zliatiny, ktorý odoláva teplu, chladu a deformácii, vďaka čomu nebude ľahko hrdzavieť. Tento jednosmerný elektromotor je motor otáčajúci sa dopredu a dozadu, takže môžete bez námahy prepínať prevodové stupne.

Zahrnutý regulátor rýchlosti: Tento bezkomutátorový jednosmerný elektromotor je dodávaný s ovládačom, ktorý poskytuje ovládanie rýchlosti v požadovanom rozsahu, metóda nastavenia rýchlosti: potenciometer. Model: BY15WF02-A, Prúd: 34A, Stupeň fázy: 120°, Účinnosť konverzie: 90 %, Ochranné napätie pod napätím: 41±0,5V.

Viacnásobné použitie: Bezuhlíkový motor prevyšuje kartáčovaný motor vďaka svojej vysokej účinnosti, úspore energie, nízkej hlučnosti, dlhej životnosti a stabilnej prevádzke. Je vhodný pre motokáry, kolobežky, e-bicykle, štvorkolky, motorové bicykle, mopedy, mini bicykle, vreckové bicykle atď. Dostaňte sa do rýchlosti s bezkomutátorovým motorom.


Meno:

Martin

Telefón:

094... zobraz číslo

Lokalita:Mapa020 01 Púchov

Videlo:

98 ľudí

Cena:

90 €
Užívateľ
Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa
ObľúbenéPridať do obľúbených
SpamOznačiť zlý inzerát
Chybná kategóraOznačiť chybnú kategóriu inzerátu
VytlačiťVytlačiť inzerát
FacebookZdieľajte na Facebooku
MailOdporučiť kamarátovi
PodobnéVyhľadať podobné inzeráty




©2024 Bazoš - Inzercia, bazár Motory
Pomoc, Otázky, Hodnotenie, Kontakt, Reklama, Podmienky, Ochrana údajov, RSS,

Inzeráty Stroje celkom: 41785, za 24 hodín: 1802

Mapa kategórií, Najvyhľadávanejšie výrazy
Krajiny: Slovensko, Česká republika, Poľsko, Rakúsko